Demokratik Sağlık Sen'den Hollanda'ya Kınama

Hollanda’nın Türkiye’ye karşı tutumuna tepki gösteren Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sn. Fatma Betül Sayan Kaya’ya ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı Hollanda muz cumhuriyetinin engelleme girişimini şiddetle ve nefretle kınıyorum” dedi.

Demokratik Sağlık Sen'den Hollanda'ya Kınama
“Demokrasinin ve özgürlüğün merkezi olduklarını iddia eden barbar batının akıl almaz fiilleri ile ülkemiz önüne örmek istedikleri setleri darmadağın edeceğimizi bilmelerinde fayda vardır” diyen Demircan, şunları söyledi: “Batı, yüz yıllardır Müslüman Türklere kalleşlik, düşmanlık yapmıştır; hiçbir zaman Müslüman alemine dost olmamışlardır. Bugün de dost olmadıklarını bir kez daha tescil ettiler. Ülkemizde ve bir çok Müslüman kardeş ülkede bölücü faaliyet gösteren yasa dışı terör örgütlerine ev sahipliği yapan barbar batı, Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil eden bakanlarımıza kapılarını kapatırken, bölücü terör örgütü temsilcilerinin çadır kurmasına dahi izin vermektedir. Bu hepimizin de malumudur. Yüz yıllarca Osmanlı egemenliğinde kalmış bu gafiller keşke atamalarımızdan ev sahibi olmanın gereğini öğrenebilselerdi."

Türkiye’nin yer altı zenginlikleri ve coğrafi konumunun her daim batının ve diğerlerinin ilgisini çektiğini belirten Demircan, "Ancak tek dişi kalmış canavar şunu unutuyor; Türk Milleti mesele devletinin itibarı, bekası olduğunda gözünü budaktan sakınmaz. Bunu da en iyi gafil batılıların ataları iyi bilir. Her fırsatta demokrasiden bahseden, oturdukları yerden özellikle ülkemizle ilgili konularda ahkam kesen, iç işlerimize müdahale etmek isteyen medeniyet yoksunu Avrupa’ya Amerika’ya ve diğer tüm iş birlikçilerine haddinizi bilin diyoruz. Bu olay ile Hollanda’nın özgürlük ve demokrasi anlayışının ülkelerinde uyuşturucu satışında kısıtlama olmayışı, eş cinsel ilişki serbestesi ile sınırlı olduğu da tekrar tescillenmiş oldu. Büyük Türkiye Cumhuriyeti bu hadsiz davranış ile ilgili gereğini yapmaktadır, yapacaktır da. Buradan ayrıca bu durum ile kişileri ve kurumları yıpratmaya, iğrenç engelleme olayını siyasi malzeme yapmaya çalışan içimizdeki Avrupalılara da aklınızı başınıza toplayın diyoruz. Başka Türkiye yok” diye konuştu.

Kaynak: İHA