Vatandaşın Sorunları İçin 'Mardinmasa' Birimi Kuruldu

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın sorunları dinlemek ve gerekli birimlere iletmek üzere 'Mardinmasa' birimini kurdu Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaman:'Mardin Büyükşehir Belediyesi halkın yanında olacak. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz'

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın sorunları dinlemek ve ilgililere iletmek üzere 'Mardinmasa' birimini kurdu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların tüm sıkıntılarını belediyenin ilgili birimlerine iletilmesi için kurulan birimde, yılda 2 milyon şikayet dinlenmesi hedefleniyor.

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, birimin açılışında yaptığı konuşmada, 'Mardin Büyükşehir Belediyesi halkın yanında olacak. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz.' dedi.

Yaman, yapılacak hizmetlerle bu kentin her noktasına dokunmaya söz verdiklerini söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesinin halkın yanında olacağını vurgulayan Mustafa Yaman, şunları kaydetti:

'Bu genç arkadaşlarımızla beraber gece gündüz bu şehrin her noktasına dokunuyoruz ve dokunmaya çalışıyoruz. Tabi bu bir başlangıç. Artık Mardin Büyükşehir Belediyesi halkın yanında olacak. Hemşehrilerimizin yanında olacak. Sadece ve sadece hemşehrilerimiz ve bu şehir için çalışacak. Bundan emin olun. Buradan biz sizlere söz veriyoruz.'

'Mardinmasa' çalışanlarının fakir fukaranın yanında olacağını bildiren Yaman, bu birimdeki arkadaşların şehirde 'kimsesizlerin kimsesi' olacağını vurguladı.

Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise 'Mardinmasa' biriminde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından birimin açılışı yapılarak hizmete sunuldu.

Kaynak: AA