Edirne'de, 'Triple Ace - Colours İn Jazz' Grubu Konser Verdi

Colours in Jazz' grubu, Edirne’de konser verdi.

24. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde ve Avusturya Günleri kapsamında da Bodrum’da sahne alan grup, Avusturya Fahri Konsolosu Hüseyin Sıragezen ve Sezai Irmak Art Acedemy Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak iş birliğinde düzenlenen organizasyonda caz grubu, Salon Armoni’de konser verdi.

Oliver Kent, Uli Langthaler ve Dusan Novakov'dan oluşan üçlü, Avusturya'nın caz müziğini Edirne’ye taşıdı. Grup, 'Faces', 'Gone', 'Don't Be That Way', 'Aphorism' gibi sevilen caz şarkılarını seslendirdi.

Avusturya Fahri Konsolosu Sıragezen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Viyana'nın Avusturya'nın da caz müziğin de başkenti olduğunu söyledi. Avusturya'daki farklı grupların Türkiye'de konserler verdiğini anlatan Sıragezen, özellikle klasik müzikle ilgili konserlerin Edirne'de devam edeceğini belirtti.

Irmak da Viyana konserlerinin 8'incisini düzenlediklerini dile getirdi. Seçtikleri iki grubun her yıl sonbahar ve ilkbaharda, bahara merhaba şeklinde konser verdiğini aktaran Irmak, Edirne kültürüne ve sanatına çeşitli konserlerle katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA