Cenaze Evlerine Yemek Servisi Yapan Firmaya Denetim

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, belediyenin cenaze evlerine yemek hizmetini sağlayan firmanın Kartepe ilçesindeki imalathanesinde denetimde bulundu.

Cenaze Evlerine Yemek Servisi Yapan Firmaya Denetim
İzmit Belediyesi, cenaze evlerine yemek servisi yapan firmayı denetledi. Kartepe Tarım İlçe Müdürlüğü ve Kartepe Belediyesi Zabıta ekiplerinin de yer aldığı denetimde başta hijyen ve temizlik olmak üzere imalathane baştan sona kontrol edildi. Yapılan denetim ve kontroller sonucunda her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı açıklandı.

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, ”Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yaklaşık 7 yıldan beri cenaze evlerine yemek servis hizmetinde bulunuyoruz. Ayda ortalama 4 bin kişilik yemek özel kaplarda cenaze evlerine götürülüyor. Yapılan hizmette en ufak bir olumsuzluk olmaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Yemek hizmetini yerine getiren firmada yaptığımız kontrollerde en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Firma yetkililerine kurallara uygun faaliyet gösterdikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA