4 Bin 992 Bebeğe 'Hoş Geldin' Hediyesi

Uşak Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2015 yılında başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesinde 4 bin 992 aileye yeni doğan bebek seti hediyesi dağıtıldığı bildirildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptığı yazılı açıklamada, Uşak'ta yeni doğan her bebeğe hediyelerin ulaştırıldığını belirtti.

Sosyal sorumluluk projelerini sürdürdüklerini ifade eden Cahan açıklamasında şunlara yer verdi:

'Ailelerin en mutlu günlerinde sevinçlerine ortak oluyoruz. Her kesimden vatandaşımızın yanında olarak bu mutlu günlerinde aile olarak bir ihtiyaçları var mı bilmek istiyoruz. Bebeklerin sağlıklı ortamda yetişmesi için elimizden gelen desteği ailelere veriyoruz. İnşallah vatana millete hayırlı birer fert olurlar.

Yeni bebekleri olan ailelere devletimizin sunduğu çeşitli destekler var. Belediye olarak bizimde aileyi korumak, doğum sonrası aile üzerindeki maddi yükü hafifletmek ve manevi destek sunmak amaçlı desteklerimiz oluyor. Proje kapsamında bebekler için aileye bir çanta veriyoruz.

Çanta da bebek bezinden oyuncağına, kıyafetinden pudrasına kadar her türlü malzeme yer alıyor. Bu kapsamda 2017 yılı içerisinde bebekleri olan 445, projenin başlangıcından itibaren ise toplamda 4 bin 992 aileye destek verdik. Ziyaretlerde ayrıca ailenin sorunu varsa ona da çözüm arıyoruz.'

Açıklamada ayrıca, Başkan Nurullah Cahan ile eşi Halime Cahan'ın, kısa bir süre önce bebekleri dünyaya gelen Yağmur ve Osman Aydede ile Umut ve Fulya Karakaya çiftlerini ziyaret ettileri belirtildi.

Kaynak: AA