Başkan Eroğlu Tüm Kadrosu İle Sahada

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, toplam 28 kişilik ekiple üç aylık süre içerisinde 3 bin ailenin ziyaret edileceğini belirtti.

Başkan Eroğlu Tüm Kadrosu İle Sahada
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu özellikle kış aylarında halkla iç içe olmak, vatandaşlara anında çözüm üretebilmek için belediye olarak 28 ekip kurduklarını ve tüm mahallelerde ev ziyaretleri yapılacağını söyledi.

Ayrıca 2017 yılında yapılacaklarla ilgili tüm evlere mektup gönderileceğini de belirten Başkan Eroğlu, “22 müdür, 5 başkan yardımcımız ve ben olmak üzere oluşturduğumuz toplam 28 kişilik ekiple mahallelerimizde ev ziyaretleri başlattık. Tüm mahallelerimize arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz ve müdürlerimize 5’er tane ev yönlendiriyoruz. Muhtarlarımızla işbirliği içerisinde ev ziyareti gerçekleşiyor. Ev ziyaretlerinde vatandaşların belediyemizden isteği, talepleri dinleniyor ve not ediliyor. İki hafta önce başladığımız çalışma neticesinde 36 mahallede 5’er tane ev ziyaret edildi. Bugüne kadar toplam 180 haneyi ziyaret etmiş olduk. Üç aylık süre içerisinde 3 bin ailenin ziyaret edilecek. Yapılan bu ziyaretlerle ilgili birim müdürlerimizle toplantı yaparak tüm tutulan raporları tek tek değerlendirdik. Böylece mahallede insanlarımızın belediye ile ilgili algılarını ölçüyoruz” dedi.

Başkan Eroğlu, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların memnuniyetini hissettiklerini ve yapılan çalışmaların vatandaş nezdinde yer bulduğunu gördüklerini ifade ederek, “Bununla birlikte bir takım eksikliklerimizi de hissettik. Belki atlamış olduğumuz arıza ve eksiklikleri gördük. Birçok konuyu not aldık. Yeni görevlendirmeler yaptık ve arkadaşlarımız yeni mahalleleri ziyaretlere devam edecek. 3 bin aileyi önümüzdeki üç ay içerisinde ziyaret edecek, insanların gönlüne girmeye devam edeceğiz. Ayrıca özellikle 2017 yılında yapacağımız faaliyetleri anlatan bir mektup çalışmamız olacak. Bu mektubumuz ilimizdeki her aileye ulaştırılacak. Mektup çalışmamız bitti, önümüzdeki haftalarda tek tek hane hane dağıtacağız. Böylece vatandaşlarımızdan geri dönüş alacağız. Her şey vatandaşlarımız için. Bu amaçla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA