AK Parti Tokat İl Başkanı Polat Açıklaması

'Tokat halkı, millet iradesine ve kendi geleceğine sahip çıkmak için yarın Cumhuriyet Meydanı'nda Sayın Başbakanımızı coşku ve heyecanla karşılayacak'.

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 'Tokat halkı, millet iradesine ve kendi geleceğine sahip çıkmak için yarın Cumhuriyet Meydanı'nda Sayın Başbakanımızı coşku ve heyecanla karşılayacak.' dedi.

Polat, yaptığı yazılı açıklamaya göre, halk oylamasının 16 Nisan'da yapılacağını hatırlattı.

Halk oylaması tanıtım toplantısının geçen cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın Ankara'da yaptığını dile getiren Polat, 'Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi miting kampanyası arasında Tokat'ımız da öncelik verilen iller arasında yer aldı. Bizim için hem gurur hem de onur vesilesi olan bu teveccühün hakkını verebilmek için hazırlıklarımızı tüm teşkilatlarımızla koordinasyon içerisinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımız ve belediyelerimizle 1 Mart'a hazırız.' diye konuştu.

Yarınki miting için hazır olduklarını anlatan Polat, 'Tokat halkı, millet iradesine ve kendi geleceğine sahip çıkmak için yarın Cumhuriyet Meydanı'nda sayın Başbakanımızı coşku ve heyecanla karşılayacak. Hazırlıklarımızı en ince ayrıntısına kadar tamamladık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, omuz omuza çok güzel bir miting gerçekleştireceğiz. Kampanyamızın tanıtımına destek vermek adına Tokat halkına bir küçük bir de sürprizimiz olacak. Yeni sistemin ayrıntılarını tanıtmaya başlayacağımız mitingimize, hangi görüşten olursa olsun tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, Tokatlıları güçlü ve büyük Türkiye'ye sayın Başbakanımızla birlikte 'Evet' demeye davet ediyorum.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA