Pansiyon Öğrencilerinden Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret

Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalan öğrenciler, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Kumluca şehir merkezine uzak mahallelerden gelerek Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalan Sultan Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri, Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Öğrencilerle sohbet eden Çetinkaya, yatılı olarak okumanın zorluğunu kendisinin de yatılı olarak okumasından dolayı çok iyi bildiğini ancak, hayatın zorluklarını öğrenme, kendi ayakları üzerinde durabilmek adına bazı zamanlar bu durumun avantaj sağladığını söyledi.

Yatılı okuyan öğrencilerin yaşayabilecekleri sıkıntı ve sorunlarının önlenebilmesi için okul idarecilerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

'Bu konuda okul müdürlerimiz, yurt idarecilerimiz biraz daha hassas davranmalıdırlar. Çünkü bu çocuklarımız, bize diğer çocuklarımızdan farklı olarak birer emanettir. Bu çocuklarımız, anne babalarından fazla okul idarecilerini, öğretmenlerini görüyorlar. Kendi çocuklarımıza nasıl dikkat ediyorsak, bu çocuklarımıza daha fazlasıyla dikkat etmeliyiz.'

Öğrenciler ise, pansiyon bahçesinin düzenlenmesi ve eksiklerinin giderilmesi için destek istedi.

Kaynak: AA