'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Van, Adana, Samsun, Hatay, Gaziantep ve Balıkesir'de gerçekleştirecekleri programlarla 81 il ziyaretini tamamlayacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında, yarın 6 ayrı ilde gerçekleştirecekleri programlarla 81 il ziyaretini tamamlayacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'dan kamuoyuna duyurduğu 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında, yarın Van, Adana, Samsun, Hatay, Gaziantep ve Balıkesir'i ziyaret edecek. Böylece 81 il ziyareti tamamlanmış olacak.

Bürokratlar bu illerde işçiler, işverenler, sanayi ve ticaret ile esnaf ve sanatkarlar odaları yetkilileriyle bir araya gelecek.

Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, emekliler ve engelli vatandaşların da ziyaret edileceği programda, gerek çalışanların gerekse yatırımcı ve işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenip, görüş ve önerileri alınacak.

Ziyaret kapsamında özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılarak, ilave istihdam destekleri konusunda da bilgilendirmeler yapılacak.
Kaynak: AA