AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven Gazetecileri Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği ile Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ketteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik ziyaretlerine devam eden Yurdunuseven, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlu ile Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Emin Güzbey'i ziyaret etti.

Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi konusunda Abdioğlu ile fikir alış verişinde bulunan Yurdunuseven, tıkanan sistemin yeniden işler hale gelmesi için anayasa değişikliği halk oylamasının yapılacağını belirtti.

Yurdunuseven, 'Bizler Afyonkarahisar’ın efendisi değil, hizmetkarıyız. Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Hatice Özkal, şehrimize yatırımların artarak devam etmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.' dedi.

AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getiren Güzbey, İl Başkanı Yurdunuseven'e çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: AA