Keban'da 'Vatandaşla Buluşma' Toplantısı

Keban Kaymakamlığı 'Vatandaşla Buluşma' toplantısı gerçekleştirdi.

Keban Belediyesi Taziye Evi'nde düzenlenen toplantıya katılan Kaymakam Hayrettin Baskın, ilçe halkı ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini almak istediklerini söyledi.

Bundan sonra her ay bir mahallede halkın sorun ve taleplerini alacaklarını belirten Baskın, sorunların ilgili amirlere yerinde iletmesini ve çözümünü yerinde sağlamak amacında olduklarını ifade etti.

İlçede özellikle park, trafik, şehir içinde hız yapan motosiklet ve başıboş köpeklerle ilgili şikayetlerin öne çıktığını ifade eden Baskın, şunları söyledi:

'Park yasaklarına uyalım. Çarşı ve sorunlu park yerlerinde sürekli parklardan kaçınalım. Sürekli parklara cezai müeyyideler uygulanacak. Emniyet, belediye ve kaymakamlığın koordinesiyle sıkı bir işbirliği ile ilçenin trafik sorunu çözeceğiz. Tescili olmayan motosikletlerin üzerine gideceğiz ve bağlayacağız. Motosiklet kazalarının diğer kazalara oranla daha çok ölüme sebebiyet veren kazaların başını çekmektedir. Şehir içinde bazı noktalarda araçların hız yapmasını önlemek için hız önleyici tedbirler alacağız. İlçe başıboş köpeklerle sorunu ilgili makamlara bildirerek çözümüne gideceğiz.'

Kaynak: AA