AK Parti Göç Komisyonu Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti Şanlıurfa İl Göç Komisyonu Başkanı Yahya Topdağ Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün’ü ziyaret ederek göç komisyonu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Göç Komisyonu Çalışmaları Devam Ediyor
Şanlıurfa İl Göç İdaresini ziyaret eden Milletvekili Halil Özcan ve Göç Komisyon Başkanı Yahya Topdağ Şanlıurfa’da yaşayan Mülteciler hakkında İl Göç müdürü ile istişare toplantısı yaptı. Mültecilerin kimlik ve yaşanan sorunları hakkında bilgi alan Özcan ve Topdağ il göç müdürüne çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Milletvekili Özcan ziyarete yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere Şanlıurfa 3 milyon mültecinin en büyük rakamını misafir etmektedir. Müdürümüze ben teşekkür ediyorum. Burayı bir sisteme oturtmuş. Bizde halk olarak bu bilinçte olup gelen mültecileri yönlendirirken yardım etmeliyiz. Burada bir sistem oturtulmuş ve eleman azlığını zaten hepimiz biliyoruz. Bu konu ile ilgili bizde genel müdürümüzle görüşeceğiz. Şanlıurfa’ya uzman atanması için talepte bulunacağız. Çalışmalarından dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Göç Komisyonu Başkanı Yahya Topdağ ise, "Şanlıurfa 600 bin mülteciye ev sahipliği etmektedir. Bizde göç komisyon başkanı olmamız münasebetiyle Şanlıurfa il göç idaresi ile her zaman istişare halindeyiz. Hamdolsun yaptığımız çalışmalarla daha önce mültecilerimizin yaşadığı sorunları minimuma indirdik. Mülteci kardeşlerimiz için çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Bende bu konuda bizi yalnız bırakmayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim. Çünkü Bu komisyon il başkanımızın başkanlığında kuruldu. Ben çalışmalarından dolayı il göç idaresi müdürümüze de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA