ABİG Ve Türk-Alman İş Forumu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi 17-19 Şubat tarihlerinde Frankfurt'ta Avrupa Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı (ABİG) ve Türk-Alman İş Forumu'na katılacak.

MÜSİAD'dan yapılan açıklamada, MÜSİAD Tekirdağ Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aslan, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, TİM ve MÜSİAD işbirliğiyle 17-19 Şubat 2017 tarihlerinde Avrupa'daki Türk iş adamları ile ticari ilişkilerin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının sağlanması ve yeni iş bağlantılarının yapılması amacıyla Frankfurt’ta Avrupa Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı (ABİG) ve Türk-Alman İş Forumu düzenleneceğini belirtti.

Program kapsamında, iş adamları ile gerek ticaret, gerekse yatırım konularını görüşebilecekleri ikili iş görüşmeleri organize edileceğini bildirdi.

Almanya'nın Türkiye'nin en önemli ticari ortaklarından biri olduğunu aktaran Başkan Aslan, 'Tekirdağ, çok yönlü üretim altyapısına sahip ve bu haliyle önemli bir potansiyeli barındıran bir kent. Tekirdağ'ın ekonomik anlamda gelişimi hususunda akılcı bir yaklaşımla çalışıyoruz. Bakanlığımızın desteği ile işletmelerimizin ihracat kapasitesini geliştirmek, uluslararası rekabet edebilirlik kabiliyetini artırabilmek adına Ar-Ge projelerini uyguluyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA