Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı

EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Gözet: 'EDOSK olarak projelerimizi ve bisikletli turizm alanında yaptığımız katkıları anlattık.'

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Derneği, Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı'na katıldı.

EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gözet, gazetecilere çalıştayla ilgili yaptığı değerlendirmede, EDOSK üyesi bisikletlilerin, Edirne ve ülke bisikletine sundukları katkıları anlatma fırsatı bulduğunu belirtti.

Edirne'nin bisiklet kültürü ile buluşmasında çok büyük emeği olduklarını ifade eden Gözet, konuşmasına şöyle devam etti:

''Kulübümüz, ilerleyen yıllarda Türkiye'nin önemli bisiklet rotalarından biri olacak Mysia Bisiklet Yolları'nın tanıtımını amaçlayan çalıştaya Nilüfer Belediyesinin özel davetlisi olarak katıldı. Sadece Edirne’de değil, ülke anlamında da bisikletin tanıtımına ve sevilmesine önemli katkılar sunan EDOSK olarak kendi projelerimizi ve bisikletli turizm alanında yaptığımız katkıları anlattık. Eurovole konusunda yaptığımız çalışmaların bisiklet camiası tarafından yakından takip edildiğini görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Çeşitli sunumların yapıldığı çalıştayda artık ünü Türkiye sınırlarını aşan '3 Ülke Trakya Bisiklet Turu' sunumumuz büyük ilgi gördü. Çalışmalarımızın Bursa'da da karşılık bulması bizleri ayrıca memnun etti. Nazik davetlerinden ötürü Bursa Nilüfer Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.'
Kaynak: AA