Marmaraereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde kış şartları dolayısıyla bozulan yollarda çalışma başlattıklarını söyledi.

İlçenin ana arterlerinden başlayarak bütün bölgeleri elden geçireceklerini ifade eden Uyan, halktan gelen talepleri de dikkate alarak gereken bölgelerde yeni yol yaptıklarını bazı bölgelerde ise onarım ile duruma müdahale ettiklerini kaydetti.

Uyan, Dereağzı, Çamlık, Küme evler mahallelerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan kötü hava şartları nedeniyle yolların bozulduğunu dile getirerek, ''İlçemizde hava muhalefetinden dolayı bozulan yollarımızla ilgili bir çalışma başlattık. Bu kapsamda, bütün bölgelerimize ana arterler başta olmak üzere müdahale ediyoruz. Bazı bölgelerde yeniden yol yaparken, bazı bölgelerde ise onarım çalışmaları yapıyoruz'' dedi.

- Marmaraereğlisi Belediyesinden spora destek

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine açıklamasında, ilçede aktif olan spor kulüplerine ve sporculara kanunlar çerçevesinde maddi manevi destek verdiklerini söyledi.

Belediye bünyesinde de bir spor kulüplerinin olduğunu ve birçok spor dalında faaliyet göstererek ciddi dereceler aldıklarını kaydeden Uyan, sporun her türlüsüne desteği esirgemediklerini kaydetti.

Uyan, ilçede bütün spor kulüplerine eşit olarak destek verdiklerini dile getirerek, ''Marmaraereğlisi Belediyesi olarak sadece yol ve su işleriyle uğraşmıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yaparak hayata koyuyoruz. Bu manada, spora da her türlü desteği sağlıyoruz.'' dedi.

Kaynak: AA