Kütahya'da '2. Abdülhamit Han' Fotoğraf Sergisi

AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı, 2. Abdülhamid Han’ı, vefatının 99’uncu yıl dönümünde açmış olduğu fotoğraf sergisi ile andı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, kentteki bir alış veriş merkezinde 'Anmak ve Anlamak' temasıyla düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, Abdülhamit'i anlama adına bu tür organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

Abdülhamit Han'ın yüreğinde taşıdığı vatan ve millet sevgisini açığa çıkarmak adına sergiyi son derece önemli bulduğunu dile getiren Çetinbaş, şunları kaydetti:

'İçinde hizmet sevdası olan büyük bir padişahı, cennet mekan Abdülhamit Han’ı, tam da onun zıddında, belki de emperyalistler ve İsrail’in ortaya koyduğu bir yaftayla, ‘Kızıl Sultan’ olarak bu ülkenin çocuklarına anlatmaya kalktılar. Elhamdülillah, artık o dönemler bitti. Bugün 21. yüzyıl Türkiye’sinde artık açıkça belli olmuştur ki bundan sonra söz de, karar da milletindir.'

AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur ise, Abdülhamit’i anlamak ve yeni nesle anlatmak adına açtıkları serginin 2 gün boyunca açık olacağını kaydetti.

Açılışa, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA