Başkan Asya'dan Bitlis'teki Kurum Müdürlerine Ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Bitlis’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Asya'dan Bitlis'teki Kurum Müdürlerine Ziyaret
Belediye Başkanı Feyat Asya, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Bitlis İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğüne atanan Ali Fuat Balkan ve Bitlis İl Müftülüğüne atanan Mehmet Faysal Geylani’yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İlk olarak Bitlis AFAD Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Asya, burada İl Müdürü Ali Fuat Balkan tarafından karşılandı. Daha önce Muş İl AFAD Müdürlüğünde görev yapan Balkan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Asya, "Bitlis İl AFAD Müdürü olarak atanan hemşehrimiz Ali Fuat Balkan’ın yeni görevinde hayırlı ve yararlı hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Yıllarca Muş’ta başarılı hizmetlere imza atmıştır. Bu başarısının sonucunda bugün böyle bir makama layık görülmüştür. Kardeşimizin çok daha iyi yerlere gelmesi temennisiyle tekrar yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Başkan Asya’nın ziyaretiyle kendisini onurlandırdığını belirten Balkan, yeni görevinde sorumluluk bilinci ile hareket edeceğini ve Bitlis halkına faydalı hizmetler sunmayı hedeflediğini belirtti.

Başkan Asya, Bitlis İl AFAD Müdürlüğü ziyaretinin ardından Bitlis Eren Üniversitesine geçti. Burada Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile bir araya gelen Başkan Asya, yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Yardım’ın Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) ciddi emeklerinin olduğunu belirten Başkan Asya, "Uzun yıllar üniversitemizde çeşitli görevlerde bulunan hocamızın Muş’tan ayrılmasını bir kayıp görüyoruz. Ancak üniversitemizde attığı sağlam temellerin devam edeceğine inanıyoruz. Hocamızın Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğüne atanması bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Burada çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Hocamızla ilişkilerimiz devam edecek. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Feyat Asya, üniversite ziyaretinin ardından Bitlis İl Müftülüğüne geçti. Burada İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani tarafından karşılanan Başkan Asya, yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA