AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Eğitimi Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Eğitimi 5. Bölge Toplantısı, Trabzon'da gerçekleştirildi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Trabzon ev sahipliğindeki toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Pınar Doğan Aksoy, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Işıl İlgin Oktay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Bölge sorumluları Şaziye Gündüz ve Nuran Alim, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ile Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin kadın kolları başkanları ve ilçe başkanlarının katıldığı belirtildi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı'nın da toplantının açılış programına katıldığı vurgulanan açıklamada, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Bilezik' ve '15 Temmuz' adlı kısa filmlerin gösteriminin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Yaklaşık 6 saat süren toplantıda referandum üzerinde durulduğuna dikkat çekilen açıklamada, teşkilat yapısı, genel sekreterlik birimi, seçim işleri, motivasyon ve kriz yönetimiyle alakalı da görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, Ayvazoğlu'nun, 'AK kadınlar kendilerine 'okyanusta damla.' diyorlardı, ben ise yüzü ak, gönlü ak, ruhu ak kahramanlar diyorum.' ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA