Uşak'ta Ulaşım Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Uşak'ta kış aylarında karayollarında alınacak tedbirlerle ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı.

Vali Salim Demir başkanlığında yapılan toplantıyla, karayolu ulaşımında kış tedbirleri konusunda ilgili kurumlar arasındaki koordinasyon konuları değerlendirildi.

Demir, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Ankara-İzmir karayolu üzerinde bulunan Uşak sınırları içinde toplam 470 kilometre karayolu olduğunu belirterek, kış aylarında ulaşımda aksama meydana gelmemesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Vatandaşların daha güvenli şekilde seyahat etmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Kış aylarında meydana gelebilecek buzlanma ve kar yağışlarına karşı her türlü tedbiri almak durumundayız. Bugün kış sezonu açılışını yaptığımız Karayolları 25. Şube Şefliğimizde kış aylarında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alındığı, araç ve ekipmanların bakımlarının yapılarak kışa hazır hale getirildiğini gördük. İnşallah 2017-2018 kış sezonu boyunca herhangi bir aksaklık ve kazaya meydan vermeden tüm vatandaşlarımızın kesintisiz ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayarak, olası can ve mal kayıplarının önüne geçmiş oluruz."

Vali Demir’in konuşmasının ardından Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Uşak sınırları içindeki karayollarının durumu ve alınan tedbirler ile ilgili sunum yaptı.

Toplantıya, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hikmet Us ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA