Bangladeş'ten Dönen Başkan Doğan Mahalle Gezilerine Başladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Arakanlı mülteciler için gittiği yaklaşık 8 bin kilometre uzaklıktaki Bangladeş dönüşü ayağının tozuyla mahalle gezilerine katıldı.

Bangladeş'ten Dönen Başkan Doğan Mahalle Gezilerine Başladı
İzmit’te yaklaşık 8 yıl önce başlatılan mahalle inceleme gezisi son olarak Cumhuriyet Mallesine düzenlendi.

Başkan Doğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis Üyesi Aykut Bozkurt, daire müdürleri ve AK Parti Mahalle Temsilcisi Ahmet Göktürk,’ün katıldığı incelemede yaklaşık 4 saat boyunca Cumhuriyet Mahallesi’nde adım atmadık cadde sokak bırakmadı. Başkan Doğan, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi, sorunları yerinde görerek çözümü için ilgililere talimatlar verdi. Esnafları da ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Doğan, bölge sakinlerinin Şirinevler Cami yanındaki köprüye merdiven talepleriyle ilgili olarak Devlet Demir Yolları ile görüşeceğini söyledi.



Mahalle gezisiyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Doğan, “Sokak sokak, cadde cadde mahallemizin her bölgesini dolaştık, esnafımızla görüştük, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinledik. Ufak tefek yeni yapılan inşaatların oluşturduğu tahribatlar dışında mahallemizde önemli bir problemimiz yok. Parklarımız, yeşil alanlarımız, akıllı bisikletlerimiz, bisiklet yolumuz, yürüyüş yollarımız çok güzel. Okullarımızla ilgili okul aile birliği ve müdürlerimizle görüştük. Zaten okullarımıza bahçe düzenlemelerinden, çok amaçlı salonlarına, öğretmenler odası gibi önemli destekler vermiştik. Mahalle içerisindeki yeşil alanlarımız da iyi durumda. Tabi yaşanan yerde mutlaka eksikler oluşacaktır. Bizde bu eksikleri gidermek için mahallelerdeyiz. Sosyal belediyeciliği önemseyen bir belediye olarak mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA