Merkezefendi Belediyesi 200 Hasta Yatağı Dağıttı

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokolle tam donanımlı 200 hasta yatağı düzenlenen törenle sahiplerine verildi.



Denizli'deki ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere hastaların rahat bir şekilde istirahat etmeleri için tasarlanan 200 tam donanımlı 3 motorlu ve ortopedik hasta yatağı ve karyolası için teslim töreni düzenlendi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen törende konuşan Vali Hasan Karahan yatağa bağımlı halde hayatını devam ettirmek zorunda olan vatandaşların en iyi şekilde o süreci tamamlamaları konusunda gereken desteklerin yapıldığını söyledi.

Hükümetin bu konuda ciddi gayretleri ve hizmetlerinin bulunduğunu belirten Karahan, "Evde bakım hizmetleri, bunlardan en önemlisi. Denizli'de belediyelerimiz sağlık konusunda çok dikkatli, çok hassas ve çok cömertler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu gördüğünüz hizmetler Türkiye’ye örnek olacak şekilde ve kalitede devam ediyor. Yataklarımız İl Sağlık Müdürlüğü eliyle sadece Merkezefendi’deki değil bütün Denizli’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Allah emeği geçenlerden razı olsun, teşekkür ediyorum." dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da verilen bu hizmeti her yıl devam ettirmek istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından hasta yatağı ve karyolasının teslimi gerçekleştirildi.

Törene, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Fatih Işık ve hasta yakınları ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA