Siirt Valisi Atik'ten Yeni Yıl Mesajı

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı.

Siirt Valisi Atik'ten Yeni Yıl Mesajı
Vali Atik, yayımladığı mesajında, 2017'de Türkiye ve dünyada yaşanan ve insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların 2018 yılında yaşanmaması temennisinde bulundu.

Her yeni yılın başarının, güzelliğin, umut ve iyimserliğin egemen olduğu, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, yeni isteklerinin filizlendiği bir yıl olduğunu belirten Atik, mesajında şunları kaydetti:

"Tarihi geçmişi ve renkli kültürel yapısı ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan huzur ve güven şehri Siirt'te önceki yılda başlatılan projeleri tamamlamak, ilin sosyo-ekonomik ve kültürel yönden kalkınarak layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için kararlılıkla sürdürülen çalışmaların, 2018 yılında da aralıksız olarak aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bugün bulunduğumuz tarihi dönemeçte millet olarak bizlere düşen, birlik ve beraberliğimizi korumak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek ve bu ülkeye en iyi şekilde sahip çıkmaktır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Bu duygularla, 2018'in filizlenmiş umutların boy verdiği, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni eder, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim."

Kaynak: AA