Konya'da Otomobilin Aydınlatma Direğine Çarptığı Kazada Ölü Sayısı 2'Ye Yükseldi

Konya’da kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Konya'da Otomobilin Aydınlatma Direğine Çarptığı Kazada Ölü Sayısı 2'Ye Yükseldi
Kaza, saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yalçın Avçin (28) idaresindeki 42 BBP 01 plakalı otomobil, Çumra istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeyken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalede araç sürücüsü Yalçın Avçin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan ve ağır yaralanan Hakan Keçeci (31) ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hakan Keçeci’nin yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Konyaspor’dan başsağlığı mesajı

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Yalçın Avçin ve Hakan Keçeci’nin Konyaspor Nalçacılılar taraftar grubunun bilinen ve sevilen isimleri olduğu öğrenildi. Acı haberin ardından Atiker Konyaspor resmi sitesinden yayımladığı başsağlığı mesajında, "Konyaspor tribünlerinin müdavimlerinden, Nalçacılılar taraftar grubunun bilinen sevilen isimlerinden, Yalçın Avçin ile Hakan Keçeci’nin bu sabah trafik kazası geçirdiğini ve maalesef hayatlarını kaybettiklerini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Yalçın Avçin ve Hakan Keçeci’ye Allah’tan rahmet, acılı aileleri, yakınları ve camiamıza sabır diliyoruz. Mekanları cennet olsun" denildi.
Kaynak: İHA