Al Quds Üniversitesinden Rektör Karakaya'ya Ziyaret

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya’yı, Al Quds Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden İşletme Bölüm Başkanı Dr. Omar Al-Salaby, Kalkınma Çalışmaları Bölüm Başkanı Dr. Ziad S. S. Qunnam ve İktisat Bölüm Başkanı Dr. Ahmad Zareer, ziyaret etti.

Al Quds Üniversitesinden Rektör Karakaya'ya Ziyaret
Kudüs’ün Müslümanlar için önemini ifade eden ve ‘Kudüs Platformu Oluşturma’ çağrısında bulunan AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Filistin üniversiteleri ile işbirliklerini artırdı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Rektör Karakaya’nın önderliğindeki üniversitemizi temsilen bir heyet Filistin ziyareti gerçekleştirerek Filistin üniversiteleri ile ortaklık anlaşmaları imzalamıştı.

Resmi gezilerine Rektör Karakaya’yı makamında ziyaretle başlayan Filistin heyeti, Rektör Karakaya nezdinde Ahi Evran Üniversitesinin Filistin yükseköğretim kurumlarına ve öğrencilerine vermiş olduğu destekten dolayı memnuniyetlerini iletti.

Heyetle ikili işbirliği alanlarının geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA