Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri Ödül Kazandı

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, "Aklıma Bir Fikir Geldi" yarışmasında ödül kazandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi öğrencileri, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından 9'uncusu düzenlenen üniversitelerarası "Aklıma Bir Fikir Geldi" iletişim fikirleri yarışmasında dereceye girdi.

"Aklıma Bir Fikir Geldi" iletişim fikirleri yarışmasında korsanla mücadele konusunda 67 üniversiteden bin 156 öğrenci tarafından hazırlanan ve ön elemeden geçen, birbirinden yaratıcı 418 eser yarıştı.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Esma Koyunbakan, Keziban Gündoğu ve Caner Uygur Yıldız, televizyon kategorisinde birincilik ve radyo kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Genç iletişimcilerin ödüllerini aldığı gecede, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Ayşad Güdekli de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dekan Prof. Dr. Ayhan, öğrencilerin bu kadar prestijli ve geniş katılımlı bir yarışmanın televizyon kategorisinde birincilik, radyo kategorisinde üçüncülük ödülü almalarının gurur verici olduğunu belirtti.

Kaynak: AA