Siirt'te 104 Çalışan İçin Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Siirt İl Özel İdare Müdürlüğü ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) arasında 104 özel idare personelini kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Siirt'te 104 Çalışan İçin Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı
Bir otelde düzenlenen törene, Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Memur-Sen ve Ben Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Memur-Sen Siirt İl Başkanı Murat Şeker, Ben Bir-Sen Siirt Temsilcisi Sabit Sevgili ve diğer yetkililer katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, sivil toplum örgütünün etkisine vurgu yaptı. Yunan, Avrupa ve Osmanlı medeniyetlerinden örnekler veren Kuş, Yunan medeniyetinin felsefe üzerine kurulduğunu, Avrupa medeniyetinin bilim ve teknik, Osmanlı medeniyetinin de ahlak, erdem ve adalet üzerine kurulduğunu ifade etti.

Memur-Sen ve Ben Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Uslu ise, ABD’nin aldığı Kudüs kararının gayesinin tamamen Türkiye ile alakalı provakatif bir karar olduğunu anlatarak, amacın Ortadoğu’da bir savaşın fitilini ateşlemek olduğunu kaydetti.

Daha sonra 104 çalışan için İl Özel İdare Müdürlüğü adına Vali Yardımcısı Kuş ile sendika adına Uslu arasında sözleşme imzalandı.
Kaynak: İHA