Kartal'da Taksi Durakları Yenileniyor

Kartal’da hizmet veren taksi durakları yenileniyor. Son olarak yenilenen Dörtyol Taksi Durağı’nın açılışı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Kartal'da Taksi Durakları Yenileniyor
Yenilenen taksi duraklarının dördüncüsü olan Dörtyol Taksi Durağı gerçekleştirilen açılışla faaliyete açıldı. Kartal Soğanlık’ta yer alan durağın açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Efrayim Deveci, Halil Şener, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, Kartal Şoförler Odası Başkanı Ali Osman Baran, Kartal Taksiciler Derneği Başkanı Kadir Arınç, Durak Başkanları ve çok sayıda taksici katıldı.

Kartal Taksiciler Derneği Başkanı Kadir Arınç, açılışta yapmış olduğu konuşmasına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederek şunları ifade etti: “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, 3 yıl önce bizi ziyaret ettiğinde ‘Bir araya gelin, sorunlarınızı daha çabuk çözersiniz.’ diyerek bize yol gösterdi. Ne zaman arasak ulaştığımız bir Belediye Başkanına sahibiz. Tüm taksici arkadaşlarımız adına Kartal Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu yenileyerek açtığımız dördüncü taksi durağımız, hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Açılışın ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına hazırlanmış olan teşekkür plaketi Dörtyol Taksi Durağı taksicileri tarafından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a takdim edildi. Plaket töreninin sonunda durağa giden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, taksi durağında çalan ilk telefonu cevaplayarak istenilen adrese taksi yönlendirdi.
Kaynak: İHA