Borçka Belediye Başkanı Atan Açıklaması

'İlçemize ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşımıza hakettiği kalitede hizmet üretebilmek için tüm ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz'.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, ilçeye ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşa hakettiği kalitede hizmet üretebilmek için tüm ekiplerle canla başla çalıştıklarını söyledi.

Atan, Borçka Belediyesi ve DSİ 26. Bölge Müdürlüğü'nün ilçede ortak uyguladığı projelerin değerlendirilmesi amacıyla belediyede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede önem arz eden Aksu Deresi'nde ıslah projesinin tamamlandığında vatandaşın şikayetlerinin sona ereceğini belirtti.

Derenin güzergahının estetik bir görünüme de kavuşacağını vurgulayan Atan, "İlçemize ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşımıza hak ettiği kalitede hizmet üretebilmek için tüm ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız, gerekse projelerimiz Borçka'mızı geliştirme ve değiştirme adına yaptığımız çalışmalardır." dedi.

DSİ 26. Bölge Müdürü Celal Tokalak ise DSİ'nin ilçedeki çalışmalarını hızlandıracaklarına dikkati çekerek, "Özellikle selde yıkılan Aksu Deresi'ndeki köprüyü acil konumuna aldık ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Taşkın risk haritalarının oluşturulmasını bu yıl ihale ettiklerini aktaran Tokalak, "Bu çerçevede Çoruh Nehri'nin sağında ve solunda yapılmış ve yapılacak yerleşkelerin nihai durumu ortaya çıkarılacak." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA