Şair Genç, Mardin'de Gençlerle Buluştu

Şair Nurullah Genç, görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesince hizmete açılan Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikle gençlerle buluştu.

Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Vali Mustafa Yaman, belediye yöneticileri ve gençler katıldı.

Programda konuşan Yaman, Mardin Büyükşehir Belediyesinin gençlerin geleceğini düşünen bir yapıda çalışmaları sağladıklarını söyledi.

Aralık ayında gençlik merkezinde 13 programın yapılacağını belirten Yaman, şunları kaydetti:

"İlimizde durmaksızın projelerimizin vücut bulması için çalışmalarımızı yapmaktayız. Bir yıl içine birçok projeyi sığdırmakla birlikte, gençlerimizin mutlu olacağı bir şehri inşa etmeyi de önceliklerimiz arasına aldık. Bu nedenle gençlerimizin sosyal olabilecekleri yerleri açtık. Bunlardan birisi ise 2 bin 700 metrekare alanda hizmet veren bölgenin en büyük gençlik merkezidir. Biz merkezimizi açmanın akabinde gençlerimizin her yönüyle bilgiyle yoğrulması için programlar hazırladık. Aralık ayı içinde birçok farkı etkinliği gençlerimize katkı sağlıyoruz."

Edebiyatçı şair Prof. Dr. Nurullah Genç’i ağırlamaktan onur duyduklarını vurgulayan Yaman, bu tür programların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA