Silivri'de Devam Eden FETÖ Davaları

Pendik Belediye Başkanı Şahin: 'Adaletin tecelli etmesi için destek vermek adına buradayız'.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Silivri'de devam eden FETÖ davalarına ilişkin, "Adaletin tecelli etmesi için destek vermek adına buradayız." dedi.

Şahin, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ile birlikte Silivri Cezaevi İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin karşısındaki duruşma salonunda görülen darbe girişimi davalarını izlemek üzere Silivri'ye geldi.

Duruşma arasında AA muhabirine açıklama yapan Şahin, teşkilatlarıyla birlikte bu işin takipçisi olduklarını göstermek üzere ilçeye geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

"15 Temmuz gecesinde bir personelimizi şehit vermiştik. Yine o bölgede gencecik bir polis memurumuz şehit olmuştu. Tuzla ve Sultanbeyli'deki çok sayıda kardeşlerimiz o gün orada teröristleri, bedenleriyle ve yürekleriyle durdurdular. Bugün de burada bu dava seyri esnasında bu milletin bu mesele konusundaki hassasiyetini, kararlılığımızı göstermek adına ve Adaletin tecelli etmesi için destek vermek adına buradayız. Yüce Türk mahkemesi bu konuda dikkatli ve gayretli. Hakim, savcı ve avukatlarımız bu konuya son derece vakıflar."

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ise "Biz millet olarak ülkemizin birliği ve dirliği noktasında her zaman göstermiş olduğumuz azim ve kararlılığı o gün de göstermiştik. Bugün de burada bu hain darbe girişimine katılanların yargılanmalarıyla alakalı duruşmaları izlemek için geldik." dedi.

Milletin 15 Temmuz'da gösterdiği azim ve kararlılığın sürdüğünü dile getiren Ünsal, "Bu ülke güçlü ve büyük bir millettir. Hiçbir iç ve dış fitne unsuru bu birliği ve dirliği bozamayacaktır." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA