Vali Su, Taşkından Etkilenen Silifke'de İncelemelerde Bulundu

İçel Valisi Ali İhsan Su, dün Silifke ilçesinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen su taşkınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Vali Su, Taşkından Etkilenen Silifke'de İncelemelerde Bulundu
Dün akşam saatlerinde Silifke’ye giden Su, taşkın bölgelerinde inceleme yaparak, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Silifke’nin Atakent ve Susanoğlu Mahallelerindeki incelemeler sırasında Vali Su’ya Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü de eşlik etti.

İnceleme sonrasında taşkın hakkında açıklamalarda bulunan Vali Su, küçük boyutta yaşanan taşkında herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirterek, bu gibi olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için söz konusu taşkına neden olduğu tespit edilen mazgallarla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için Silifke Belediyesi ve MESKİ yetkililerine talimat verdi. Gerekli çalışmaların sürdürüldüğünün de bilgisini veren Su, ev ve işyerleri zarar gören vatandaşların sorunlarını dinlemesinin ve geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından bölgeden ayrıldı.
Kaynak: İHA