Efeler Belediyesi, Alatepe Mahallesindeki Minikleri Sevindirdi

Efeler Belediyesi, ilçeye bağlı Alatepe Mahallesinde oluşturduğu mini park ile mahalle çocuklarını sevindirdi.

Efeler Belediyesi, Alatepe Mahallesindeki Minikleri Sevindirdi
Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki 7’den 70’e herkese hizmet etmeyi sürdüren Efeler Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da parklar oluşturuyor. Bugüne kadar birçok park açan belediye, son olarak Alatepe Mahallesi’ndeki çocukları sevindirdi. Mahallede oluşturulan mini parka kaydırak, tahterevalli ve salıncaktan oluşan oyun grubu montajı yapılarak çocukların hizmetine sunuldu.

Oyun gruplarının montajının yapılmasının hemen ardından parkta oynamaya koşan minikler, "Mesut amcaya çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra mahalledeki arkadaşlarımızla burada oyunlar oynayıp daha güzel zamanlar geçireceğiz" diye konuşarak Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ettiler.

Şehir merkezi dışındaki alanlarda park alanı bulmakta zorlandıklarını, mini de olsa oluşturulan parklarla çocukların gönüllerini aldıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Köyden mahalleye dönüşen yerlerde park alanı yok denecek kadar az. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, bu alanlarda park yapılabilecek yerleri tespit ederek minikler için alanlar oluşturuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın, ellerinden tabletler ve cep telefonlarını düşürmeyerek teknolojinin esiri olması yerine, dışarıda yaşıtlarıyla çeşitli oyunlar oynayarak, sosyalleşerek büyümelerini istiyoruz" dedi.

Alatepe Mahale Muhtarı Yüksel Karababa’da mahallerinde çocuklar için oluşturulan mini park için Başkan Özakcan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA