Başkan Tok Açıklaması 'İlkadım'da Hizmetlerle Dolu 3,5 Yıl'

İlkadım’a son 3,5 yılda yapılan hizmetlerin ve hayata geçirilen projelerin her kesim tarafından fark edildiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Biz, milletin hizmetkarı olarak, milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da milletimize hizmete devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tok Açıklaması 'İlkadım'da Hizmetlerle Dolu 3,5 Yıl'
Samsun’da sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendika ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hizmet İş Sendikası Samsun Şubesini ziyaret etti. Başkan Tok’u sendika binası önünde Hizmet İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, sendika üyeleri ve işçiler karşıladı. Sendika binasında işçilerle sohbet eden Başkan Tok, "Görevde olduğumuz her dönemde işçilerimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında işçimizin yanında olduk. Belediyemizde aile ortamını tesis ederek personelimizi kucaklayan bir anlayışla yönetim modeli oluşturduk" diye konuştu.



"Çok önemli ve büyük işler yaptık"

Belediye olarak çok önemli işler yaptıklarını söyleyen Başkan Tok, dev projeleri anlattı. İlkadım’da büyük değişim ve gelişim yaşandığına dikkat çeken Başkan Tok, "Yaptığımız hizmetlerle hem gönülleri hem de ilçeyi inşa ediyoruz. Toplumun her kesimine hitap eden, gönüllere dokunan projeler yapıyoruz. 23 yılda yapılamayanları 3,5 yıla sığdırdık. İlçemizin doğusunda, batısında, her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor. Bir yanda Türkiye’ye örnek olacak Selçuklu mimarisine uygun kesme taş ve ahşaptan oluşan cami ve külliye projemiz, diğer yanda hizmete açılan Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Baruthane Mahallemizde 15 Temmuz Millet Yolu, inşası devam eden belediye yeni hizmet binası ve Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları gibi hizmetlerimiz gözle görülen ve takdir edilen projelerimizdir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA