Turkish Airlines Open'da Büyük Çekişme

Turkish Airlines Open’ın üçüncü gününde şampiyonluk mücadelesinde rekabet arttı. Final raunduna İrlandalı Shane Lowry ve Taylandlı Kiradech Aphibarnrat toplamda 199 vuruşla (-14) lider girdi. 2016 Rio Olimpiyatları şampiyonu Justin Rose, İrlandalı Padraig Harrington ve Belçikalı Nicolas Colsaerts 201 vuruşla (-12) son güne şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Turkish Airlines Open'da Büyük Çekişme
Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan Turkish Airlines Open’da üçüncü gününde zirve el değiştirdi. Sürpriz skorların yaşandığı üçüncü raund sonunda günü 65 vuruşla bitiren İrlandalı Shane Lowry ve 66 vuruşla sahayı dönen Taylandlı Kiradech Aphibarnrat toplamda 199 vuruşla (-14) liderliği paylaştı.

En yakın rakibinin 4 vuruş önünde güne lider olarak başlayan Belçikalı Nicolas Colsaerts, ikinci dokuzda yaptığı hatalar nedeniyle günü 73 vuruşla bitirebildi ve liderliği kaybetti. 64 vuruş oynayarak (-7) günün en iyi iki skoruna imza atan 2016 Rio Olimpiyatları şampiyonu İngiliz Justin Rose ve tecrübeli İrlandalı oyuncu Padraig Harrington, toplamda 201 vuruşla Colsaerts’la birlikte üçüncülüğü paylaştı.

Turkish Airlines Open’da bu yıl beşinci kez sahaya çıkan ve ilk kez profesyonel olarak mücadele eden Türk oyuncu Ali Altuntaş, üçüncü günün sonunda 3 birdie, 3 bogey ile 71 vuruşla sahayı döndü ve toplamda 211 vuruşla (-2) günü tamamladı.

Toplam 7 milyon dolar ödüllü Turkish Airlines Open golf turnuvasında şampiyon, yarın saat 09.40’da başlayacak final raunduyla belli olacak.
Kaynak: İHA