Muğla'da 5,1 Büyüklüğündeki Deprem

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ula ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yürütülen çalışmaları inceleyerek Arıcılar Mahalle sakinleriyle bir araya geldi Öztürk: 'Depremden zarar gören vatandaşlarımızın taşınma problemini kısa sürede çözeceğiz'.

MUĞLA – AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ula ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yürütülen çalışmaları inceleyerek Arıcılar Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Arıcılar Mahallesi'nde hasara yol açan depremin ardından valilik tarafından bölgeye sevk edilen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye, jandarma ve belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Türk Kızılay'ı bölgedeki vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ula ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yürütülen çalışmaları inceleyerek Arıcılar Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile görüşerek taleplerini dinleyen Öztürk, bölgede çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Vatandaşların en önemli talebinin taşınma problemi olduğunu belirten Öztürk, "Arıcılar köyümüzde vatandaşlarımızla birlikte olduk, Depremden zarar gören vatandaşlarımızın taşınma problemini kısa sürede çözeceğiz. Problemlerin halledilmesi konusunda bizlere, köylümüze yardımcı olan başta Cumhurbaşkanımıza ve devletimizin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Öztürk, bölgede yaptığı incelemede devletin tüm kurumlarının çalışma yürüttüğüne işaret ederek, "Devletimizin her kurumu depremden etkilenen köylülerimizin yanında olduğunu görmek bizi çok sevindirdi. Ula ve Arıcılar halkımıza tekrar geçmiş olsun. Tek tesellimiz can ve mal kaybının olmaması." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA