Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

Sivas'ta düzenlenen operasyonlarda, 320 paket faturasız kaçak sigara, 16 ecstasy hap ve 28,6 gram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

Son 7 günde yapılan operasyonlarda 320 paket faturasız kaçak sigara, 16 ecstasy hap 28,6 gram esrar yakalandı. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5'i savcı talimatıyla serbes bırakıldı. Yaşı küçük bir kişi Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin içinden geçtiği hassas dönemde, her konuda olduğu gibi uyuşturucuyla mücadele konusunda da özverili çalışmalara gereksinim duyulmaktadır. Sivas Emniyet Müdürlüğü olarak duraksamadan ve yılmadan, başta terör ve uyuşturucu olmak üzere, her türlü suç ve suçluyla mücadele azim ve kararlılığıyla görevimize devam etmekteyiz. Siz değerli anne ve babaların, ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmalarını, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz.Türkiye, eğitimli, donanımlı ve iyi yetişmiş gençlerin, kuşakların omuzlarında yükselecektir."

Kaynak: AA