TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

'Bize umut bağlayan belki binlerce kilometre uzaklıkta bulunan dünyada ne kadar mazlum ve mağdur varsa, gönül coğrafyamızda ne kadar ezilen insan varsa, ne kadar ümmeti Muhammed varsa, hepsinin yegane umudu, Türkiye Cumhuriyeti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır'.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bize umut bağlayan belki binlerce kilometre uzaklıkta bulunan dünyada ne kadar mazlum ve mağdur varsa gönül coğrafyamızda ne kadar ezilen insan varsa, ne kadar ümmeti Muhammed varsa, hepsinin yegane umudu, Türkiye Cumhuriyeti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Aydın ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Besni İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Her zaman halkın yanında olduklarını ve dertleriyle ilgilendiklerini vurgulayan Aydın, "Bunu yapmaya devam edeceğiz. Kimin nerede ne sorunu varsa onu bulup çözmenin gayreti içinde olacağız. Daha çok şey yapacağız. Beraber olacağız. Bize umut bağlayan belki binlerce kilometre uzaklıkta bulunan dünyada ne kadar mazlum ve mağdur varsa gönül coğrafyamızda ne kadar ezilen insan varsa ne kadar ümmeti Muhammed varsa, hepsinin yegane umudu, Türkiye Cumhuriyeti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Dünyada oynanan oyunların herkesin farkında olduğunu ifade eden Aydın, Recep Tayyip Erdoğan ve onun iktidarını yok etmek için tezgahların çevrildiğini ve bunu herkesin bildiğini kaydetti.

Bu milletin tertemiz mazisiyle dünyaya adaleti ve barışı getirmeye çalışan büyük bir millet olduğunu ifade eden Aydın, şöyle devam etti:

"Avrupa, Almanya ve ABD'yi görüyorsunuz. Bu milleti yolundan çevirmek için türlü türlü oyun ve hileler fitne fesat çıkarmak için yoğun gayret içindeler. Türkiye'ye karşı birleşmişler. Avrupa'daki yabancı düşmanlığı ve ırkçı yaklaşımı görüyorsunuz. Kendilerinin dışında başkalarına hayat hakkı tanımayan bir yaklaşım var. Ortadoğu'yu nasıl karıştırdıklarını görüyorsunuz. Müslüman uyanık olmak zorundadır. Müslümanların arasına fitne sokmaya çalışıyorlar. Onun için hiçbirimizin yanlış yapmaya hakkı yoktur. Milletçe bilinçli hareket edeceğiz. 15 yıllık iktidar süresince bu iktidarın da aynı zamanda kaderinin bu milletin kaderiyle eş olduğunu bir kez daha gördüğümüz için bu birliğimizi muhafaza etmek zorundayız."
Kaynak: AA