AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Açıklaması

'AK Parti ile birlikte Ödemiş altın çağını yaşıyor'.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir programı kapsamında Konak, Torbalı, Bayındır, Ödemiş ve Beydağ ilçelerini ziyaret etti.

Bayındır'da partililerle bir araya gelen Kaya, AK Partili belediye döneminde ilçenin büyük hizmetlerle tanıştığını söyledi.

Kaya, "AK Parti döneminde Bayındır'a büyük eserler kazandırıldı. Duble yol, Adliye binası, yeni hükümet konağı, TOKİ konutları, tarihi eser restorasyonları, belediye hizmet binası, çiçekçilikte yapılan atılımlar, TCDD tren hattındaki iyileştirmeler ve daha burada sayamadığımız birçok hizmet bizim dönemimizde yapıldı. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın talimatıyla Bayındır doğalgaza da kavuştu. Biz Bayındır'a her zaman büyük önem verdik, vermeye de devam ediyoruz." dedi.

Bayındır’dan sonra Ödemiş’e geçen Mahmut Atilla Kaya, Ödemiş’in AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti.

Belediye binasında meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle görüşen Kaya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in gerçekleştirdiği çalışmalar, ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve geleceğe yönelik projeleri ile Ödemiş’in tarihini değiştirdiğini belirterek, "AK Parti ile birlikte Ödemiş altın çağını yaşıyor." ifadesini kullandı.

Buradan Beydağ'a geçen Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Asil Aydoğdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında bir araya geldi.

Kaynak: AA