AK Parti Tokat İl Başkanı Polat Açıklaması

'Özellikle geçtiğimiz günlerde sanal alemde, ilçe belediye başkanlarımızdan bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanlar yalandır ve maalesef dedikodudan ibarettir'.

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, "Özellikle geçtiğimiz günlerde sanal alemde, ilçe belediye başkanlarımızdan bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanlar yalandır ve maalesef dedikodudan ibarettir." dedi.

Başkan Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, temmuz ayında başlatılan belde ve ilçe kongrelerini tamamladıklarını söyledi.

"Biz bir ideoloji partisi değiliz, ideal partisiyiz" diyen Polat, "İşte bu yüzden de ideallerimize ulaşma yolunda geride kalanları ayıklamak, bize oy verenlere karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir. Vatana ve davaya ihanet nedeniyle kapımızı ebediyyen kapattıklarımızın dışında, kendisini yenileyen, geliştiren ve bizlerle birlikte eskisinden daha hızlı koşmaya hazır olan herkese teşkilatlarımızın kapısı açıktır." ifadelerini kullandı.

Polat, şöyle konuştu:

"AK Parti'nin milletimizin beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiği her bir değişim kendisine güç katmıştır. İstifalar nedeniyle partimizin darmadağın olacağı umudunu yaşayanlar bir kez daha yanılacaktır. Bizim farkımız, AK Parti olarak yapmak istediğimiz her şeyi net bir dille zaten kamuoyu ile paylaşıyoruz. Özellikle geçtiğimiz günlerde sanal alemde, ilçe belediye başkanlarımızdan bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanlar yalandır ve maalesef dedikodudan ibarettir. Bunun altını çizmek isterim. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki yine yazılan bu yazılarsa AK Parti siyasileri içinde birileri işaret edilerek FETÖ bağlantısı varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmakta. Sadece şunu söyleyeyim. Boşuna kürek çekiyor ayrık otu ve haini yanlış adreste arıyorsunuz."
Kaynak: AA