Başkan Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret ederek yol çalışmaları sırasında verdikleri rahatsızlık nedeniyle helallik istediklerini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Ali Altın Bulvarında ki asfalt, kaldırım, peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgedeki esnafları tek tek ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduğunu belirtti.

Fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Yol ve kaldırım çalışmamızın tamamlandığı Mehmet Ali Altın Bulvarında esnafımızı ziyaret edip verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı haklarını helal etmelerini istedik, hepsinden de 'biraz sıkıntı çektik ama değdi çok güzel oldu, sağolasın' sözünü duymak bütün yorgunluğumuzu alıyor. Çok şükür hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Kırşehir'in gelişmesinde esnafın büyük katkısı var. Belediyemiz olarak her zaman esnafın yanında olduk. Kırşehir’i birlikte şehir haline getirdik. Her fırsatta esnaf kardeşlerimle bir araya gelip, muhabbet etmeye gayret gösteriyorum. Rabbim işlerini kolay, kazançların bol eylesin."

Kaynak: AA