ASİAD 3'Üncü Dijital Dönüşüm Zirvesi 11 Ekim'de

ASİAD Başkanı Tombakoğlu: 'Zirveyle yeni nesil dijital girişim ekonomisi ve Türkiye’nin dijitalleşmedeki geleceği masaya yatırılacak'.

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu, 11 Ekim'de düzenleyecekleri ASİAD 3'üncü Dijital Dönüşüm Zirvesi'nde yeni nesil dijital girişim ekonomisi ve Türkiye'nin dijitalleşmedeki geleceğini ele alacaklarını bildirdi.

Tombakoğlu, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin, küresel ölçekli dijital dönüşüm konusunda başlattığı reform çalışmalarını hızla sürdürdüğüne işaret etti.

Türkiye'nin e-devlet reformlarını, dijital dönüşümü ulusal hedef ve önceliklerin ilk sıralarına taşıdığına değinen Tombakoğlu, bu kapsamda ASİAD'ın son iki senede "ideal kentler" ve "kadın" temalarıyla zirveler düzenlediğini anımsattı.

Kamu Bilişimcileri Derneği (KBD) tarafından da desteklenen ASİAD 3'üncü Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin 11 Ekim'de Ankara'da düzenleneceği bilgisini veren Tombakoğlu, zirvede yeni nesil dijital girişim ekonomisi ve Türkiye'nin dijitalleşmedeki geleceğini ele alacaklarını ifade etti.
Kaynak: AA