AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi

AK Parti İçel Milletvekili Özkan: 'Partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmaya çalışan bütün kardeşlerimizin elini tutmamız gerekiyor'.

AK Parti İçel Milletvekili Hacı Özkan, "Partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmaya çalışan bütün kardeşlerimizin elini tutmamız gerekiyor." dedi.

Milletvekili Özkan, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen, "AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi"nin (AKSEM) tanıtım programında yaptığı konuşmada, parti olarak yollarına koşar adımlarla ilerlediklerini ifade söyledi.

Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siyaset, samimiyet işidir, sabır işidir. Eğer ki yüreğinizden ses gelmez, dilinizden bu sözler çıkmazsa karşınızdaki insanları ikna edemezsiniz. Partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmaya çalışan bütün kardeşlerimizin elini tutmamız gerekiyor. Biz eğerki mahalleye ve sokağa hakim değilsek, seçimde sandığa hakim olamayız. Mahalle teşkilatlarımızı bir araya getirecek olan AKSEM'de emeği geçen herkese teşekkür ederim."

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik de 2019 yılına kadar yapacakları çalışmalarla seçimlerde başarı yakalamak istediklerini kaydetti.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu da projenin halka açık bir eğitim sürecine sahip olacağını belirtti.

Proje kapsamında partililere 1 yıl boyunca verilecek eğitimlerde, mahalle teşkilatlarının seçime hazırlığı için çalışmalar yürütülecek.

Kaynak: AA