'Yol Arkadaşım' Oyuncuları Adana'ya Geliyor

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, “Yol Arkadaşım” filminin oyuncularını sinemaseverlerle buluşturuyor.

'Yol Arkadaşım' Oyuncuları Adana'ya Geliyor
Sinemaseverlerin merakla beklediği, Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) “Yol Arkadaşım” filmi 27 Ekim Cuma günü gösterime girdi. Fragmanları milyonlarca kez tıklanan filmin Adana Galası 2 Kasım 2017 Perşembe Günü alışveriş merkezindeki Avşar Sinemaları’nda gerçekleştirilecek. Galaya katılacak başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak filmi Adanalı sinemaseverlerle izleyecek. Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu paylaşıyor.

Filmin özel gösterimini izlemeye gelenler, başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ı yakından görme ve onlarla sohbet edip, fotoğraf çektirme imkanı da bulacak.

Yol Arkadaşım’ın hikayesi

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.
Kaynak: İHA