Kemal Kılıçdaroğlu o soruyu yine geçiştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Hande Fırat'ın 'Akşener'in adaylığını desteklemeyi mi düşünüyorsunuz yoksa çok açık soruyorum aday mısınız?" sorusunu geçiştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu o soruyu yine geçiştirdi
Kemal Kılıçdaroğlu o soruyu yine geçiştirdi
Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında gazetecilerin gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

TÜM SEÇENEKLERİ MASAYA KOYARIZ


Cumhurbaşkanı seçiminde Akşener'in adaylığını mı destekleyecekleri yoksa kendisinin mi aday olacağı sorulan Kılıçdaroğlu, CHP'nin diğer partiler gibi olmadığını, demokrasiyi içselleştirdiğini savundu. Parti olarak kararlarını demokratik ölçüler içinde aldıklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanı adayı için de elbette oturulup, bakılacaktır.' ifadesini kullandı. Kendilerinin elbette bir cumhurbaşkanı adayı çıkaracağını belirten Kılıçdaroğlu, 'Bütün seçenekleri, bütün ayrıntılarına kadar masaya koyarız.' diye konuştu.

DAHA ERKEN


Aday olmasına yönelik taleplerin olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, 'Oluyor ama bu çok fazla konuştuğumuz bir olay değil. Zaman zaman medyaya kapalı toplantılar da yapıyorum, bunu seslendirenler de var, 'Bu daha erken bunu şimdiden seslendirmenin doğru olmadığını' söylüyorum o zaman öneriler bir şekliyle bitiyor. Biz gayet güzel, tutarlı çalışma yürütüyoruz.' ifadesini kullandı.