Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç Ve İbrahim Büyükak Coşkusu

Vizyona giren ’Yol Arkadaşım’ filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.

Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç Ve İbrahim Büyükak Coşkusu
Yaklaşık 5 bin öğrencinin izlediği söyleşiye katıldığı söyleşide Koç ve Büyükak, öğrencilerin sorularını soruları yanıtladılar.

Filmin konusu hakkında bilgiler veren İbrahim Büyükak, kurban bayramı’nda televizyonda gördüğü bir haberden esinlenerek yazdığını söyledi.

Filmin çok eğlenceli olduğunu kaydeden Büyükak, "Film için çok uğraştık, filmimiz konusundan esinlendiğimiz gibi kurban bayramı arefe günü başlayor. Film çekimlerinde biz çok eğlendik, umarım herkes eğlenir" dedi.

Öğrencilerin kendileri ile ilgili sorularını da yanıtlayan ikiliden Oğuzhan Koç, uzun hava isteğini kırmayarak kısa bir kuble seslendirirken, İbrahim Büyükak’ın askerliğini Kütahya’da yaptığını söylemesi ise salondan büyük alkış aldı.

Büyükak’a ’vazoda fotoğraf çektirdiniz mi’ sorusuna verdiği ’kışladan çıkamadım’ cevabı kahkaha tufanına sebep oldu.

Söyleşinin en can alıcı anlardan birisi de eser yenenler’in görüntülü arama ile konuşmaya dahil olması oldu. Keyifli anların yaşandığı sohbette Kütahya’ya üç adamın geleceği sözü de verildi.

Söyleşinin ardından bir alışveriş merkezinde’ki sinema salonunda sevenleri ile film izleyen ikili burada da basın mensuplarının cevapladı, ardından filmi izlediler. (HCA-EFE)
Kaynak: İHA