Şeker İş'ten 'Sağlığınızı Önemseyin' Broşürü

Türk İş ve Şeker İş Sendikası tarafından "Pancar Tarımı Şeker Sektörü ve Nişasta Bazlı Şekerler” başlığında 27 sayfalık kitapçık ile “Sağlığınızı önemseyin” broşürü hazırlandı.

Şeker İş'ten 'Sağlığınızı Önemseyin' Broşürü
Şeker İş Şube Başkanı Hamid Dokuzlar, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Şube Başkanı Sülahi Özalp’i ziyaret ederek hazırladıkları kitapçıklardan verdi. Şeker İş Şube Başkanı Hamid Dokuzlar, “Türk İş ve Şeker İş Sendikası tarafından hazırlanan kitapçık ve broşür ile bu konuda bilinci arttırmak, farkındalık oluşturmak amaçlıyor. Sosyal sorumluluk projesi olarak tatlandırıcılarla ilgili bu broşürler hazırladık. Sivil toplum örgütlerini, okulları bu konuda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Genel merkezimiz tarafından hazırlanan bu kitapçıkları Eskişehir’de gerekli yerlere dağıtıyoruz” dedi.

Hazırlanan kitapçıkları incelediğini söyleyen TÜKODER Başkanı Sülahi Özalp ise, “Hazırlanan kitapçıklar, tüketiciyi bilgilendirme açısından çok güzel olmuş. Tüketiciler, mısır şurubundan üretilen tatlandırıcılardan uzak durmalılar. Tüketiciler marketlerden aldıkları ürünlerin içeriklerine mutlaka bakmalılar” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA