Hırsızlık Hükümlüsü Hapishane İzninde De Hırsızlık Yaptı

Adana’da, izinli çıktığı açık cezaevine dönmediği için aranan hükümlünün, güvenlik kamerası kayıtları doğrultusunda 3 iş yerinden hırsızlığın faili olduğu tespit edildi Şüpheliyi arayan polis ekipleri, hükümlünün hırsızlık olaylarının ardından cezaevine geri döndüğünü belirledi.

Adana’da, izinli çıktığı açık cezaevine dönmeyen hükümlünün, 3 iş yerinden hırsızlık yaptıktan sonra olayın faili olduğunun anlaşılmaması için cezaevine teslim olduğu belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi İbo Osman Caddesi’ndeki bir iş yerinden 4 ve 8 Ekim’de, Gazipaşa Mahallesi’ndeki bir iş yerinden ise 9 Ekim’de hırsızlık olayları yaşanması üzerine çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, 3 hırsızlık olayında yaklaşık 500 lira para çaldığı iddia edilen şüphelinin Şafak F. (23) olduğunu belirledi.

Şafak F'nin yakalanması için çalışma başlatan polis, şüphelinin 29 Eylül'de izinli çıktığı Osmaniye Açık Cezaevine dönmediğini, 9 Ekim’de ise Kürkçüler Kapalı Cezaevine teslim olduğunu belirledi.

Hükümlünün hırsızlık olaylarının faili olduğunun anlaşılmaması için cezaevine geri döndüğü ileri sürüldü. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: AA