Konyaaltı Belediyesi Tenis Turnuvası Başladı

Konyaaltı Belediyesi 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası, Sümer Ezgü ve Tarık Tarcan’ın oynağı gösteri maçıyla başladı.

Konyaaltı Belediyesi Tenis Turnuvası Başladı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın bu yıl üçüncüsünü düzenliyor. Nashira Park’ta sanatçı Sümer Ezgü ve Tarık Tarcan’ın gösteri maçıyla başlayan turnuvaya bu yıl 448 tenisçi katılıyor. Konyaaltı Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz vatandaşların turnuvaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.



Turnuvanın ücretsiz olduğunu dile getiren Mustafa Gürbüz, “Tenisle ilgilenen vatandaşlarımız bu turnuvayla hem kendi sınırlarını ölçme fırsatı buluyor, hem de keyifli zaman geçiriyor. Dereceye giren sporcularımıza 29 Ekim Pazar günü düzenleyeceğimiz ödül töreniyle kupalarını vereceğiz. Ayrıca o gün Mustafa Sandal konseriyle Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağız" dedi.

Konyaaltı Belediyesi 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası, Sümer Ezgü ve Tarık Tarcan’ın gösteri maçıyla başladı.

Sporcu ve sanatçı kişilikleriyle tanınan Ezgü ve Tarcan’ın karşılaşması ilgiyle izlendi. Karşılaşmada kaybedenin olmadığını belirten Tarcan, dostluk maçı yaptıklarını söyledi.

Sümer Ezgü ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapıldığı için turnuvanın çok anlamlı olduğunu belirtti.

Uzun zamandır tenis maçı yapmadığını belirten Ezgü, “Sanat akademisiyle ilgilendiğim için uzun zamandır elime raket almamıştım. Bu sayede tenis kortlarına geri dönmüş oldum."

15 kategoriden oluşan turnuvada toplam 721 karşılaşma gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA