Kepez Belediyesinden Eğitime Destek

Kepez Belediyesinin üniversiteye hazırlık kursları düzenlenen törenle başladı.

Kepez Belediyesinin üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik hizmete açtığı Teomanpaşa Kurs Merkezi, 500 öğrenciyi üniversite sınavına hazırlayacak.

Açılışa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, bürokratlar, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada, daha iyi şartlarda eğitim almaları ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları için Kepez Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.

Öğrencilere sınav motivasyonlarını yükseltecek telkinlerde bulunan Tütüncü, 500 öğrenci, 12 sınıf ve 10 öğretmenden oluşan kurs merkeziyle belediyenin ileri düzeyde dershane hizmeti verdiği ifade etti.

Tütüncü, "Amacımız, sevgili öğrencilerimize üniversite girişlerinde destek vermektir. Aramızdaki yaş farkı çok fazla değil, ben de sizin geçtiğiniz yollardan yakın zamanda geçmiş bir ağabeyiniz, bir büyüğünüzüm gençler. Üniversite sınavını kazanmak hiç zor bir şey değil. Eğer gerçekten ister ve çalışırsanız üniversite sınavı çok kolay bir teferruat olacaktır." diye konuştu.

Törenin ardından dersliklerde ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, kurs merkezinden çok iyi üniversitelere yerleşecek öğrenciler olacağına inandığını ve gençlere destek olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA