'Doktor Görüşme Odası' Hizmete Açıldı

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Günübirlik Cerrahi Ünitesi'nde, hasta yakınları ile cerrahların daha rahat bir ortamda görüşebilmesi için 'Doktor Görüşme Odası' oluşturuldu.

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Günübirlik Cerrahi Ünitesi'nde, hasta yakınları ile cerrahların daha rahat bir ortamda görüşebilmesi için "Doktor Görüşme Odası" hizmete açıldı.

Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Günübirlik Cerrahi Ünitesi yenilendi.

Hasta ve yakınlarının operasyonu yapan doktorla daha rahat bir ortamda görüşmelerini sağlayacak şekilde tasarlanan "Doktor Görüşme Odası" hizmete açıldı.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen'in önerisiyle ameliyathane ve bekleme salonu arasına açılan "Doktor Görüşme Odası"nda hasta ya da hasta yakını, doktorla bir araya gelerek görüşme yapabiliyor.

- Yenilikler devam edecek

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Rektör Prof. Dr. Özen, daha konforlu hale getirilen ve şık bir görünüme kavuşan bekleme salonunu, ameliyathane kapısında eşini, evladını, kardeşini tedirgin bir şekilde bekleyen hasta yakınlarının kendilerini biraz daha iyi hissetmelerini sağlayacak şekilde tasarladıklarını belirtti.

Özen, hem fiziki ortam hem de tıbbi teçhizat bakımından daha nitelikli sağlık hizmeti vermek amacıyla Hacettepe Hastanelerinin ihtiyaç duyulan alanlarında bu çalışmalara devam edeceklerini aktardı.
Kaynak: AA